O nama

AIRSEKUS – AirBrush

Zovem se Slavko Sekulić, rođen sam 1967. godine u Vršcu, Vojvodina. Živim i radim u Novom Sadu."Air Brush" tehniku oslikavanja upoznajem 1991. godine kada postaje sastavni deo moga života, a sam "vazdušni pištolj" nerazdvojni, mada jako zahtevan prijatelj. Profesionalno farbanje motorcikala, njihova restauracija, kasnije unikatno farbanje i "Custom Painting" oslikavanje, u potpunosti usmeravaju moj životni put.

Nakon više godina učenja i školovanja u oblasti koloristike i sistema tehnologija rada sa profesionalnim reparaturnim materijalima (3M-priprema i obrada, STANDOX-farbanje i lakiranje, MEGUIAR'S-poliranje i voskiranje), farbanje i oslikavanje sam objedinio u celinu, što omogućava da se na jednom mestu dobija kompletno urađen posao i zagarantovan kvalitet !

Dodatnu specijalizaciju stekao sam radeći za Harley Davidson u Beogradu, do 1998.god.

 

Neslućene mogućnosti i primenljivost Air Brush tehnike naterale su me da počnem sa oslikavanjem i bojenjem različitih objekata, predmeta i stvari… oslikani i ofarbani motorcikli, kacige, automobili, kamioni, avioni, bicikli, umetničke slike, murali, razni upotrebni predmeti, nameštaj, reklamni natpisi, tekstil, computeri, zvučne kutije i audio oprema, mobilni telefoni, makete, ...

 

                                                 . . .   Vreme je da se ova priča i pogleda !

 


Foto galerija: